En kantor filosoferar


första kaffet ute i solen
mars 14, 2007, 2:11
Filed under: Okategoriserade

Jäpp, idag köpte jag en kafé para llevar eller takeaway som det heter på svenska (??) och gick ner till hamnen. Där satte jag mig på piren i solen och njöt av livets goda. Kaffe värme och sol. Det känns verkligen att det är på gång. Lökarna har tittat upp i min trädgård.  Jag kan berätta att när jag inte bodde i sverige var våren den tid då jag hade mest hemlängtan. När jag fick bilder hemifrån på just det som händer nu. Nu längtar jag till vitsipporna. Det är trots allt tre år sen jag såg dom sist.

Vad har hänt annars idag? Jag har jobbat 15 minuter. Lämnat in semesteransökan. Blir några veckor i slutet i juli och början av augusti. Jag såg på huset vad jag kommer behöva göra…..måla. Söderväggen är inte så frack. Inte öster heller, men först och främst söderväggen.  Några andra projekt för huset finns också. 

Men det är avkoppling för mig.  Och det är väl det semester är till för?

Först blir det semester efter påsk, två veckor. Vamos al Mallorca! Gött! Hälsa på vänner och få en riktig cortado. Längtar!

Brudarna börjar ringa nu. Det är också ett vårtecken. Alltså dom tjejer som ska gifta sig i sommar.  Inte brudar i allmänhet…tyvärr.

Nu ska jag slummra en stund. Det kan behövas!

Annonser

4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Åh, vad härligt det låter! Fast den årstid jag saknar mest är faktiskt hösten.. du vet i slutet av augusti när det fortfarande är 40 grader här och man vet att den svenska luften förändras från en dag till en annan. Plötsligt är det höst. Temperaturen visar det samma men det är den där höga, klara luften… den finns inte här. Övergången är långsam och luften likadan året runt.

Kommentar av Carin

jag vet precis vad du menar!

Kommentar av kantorn

Sol? Kom hit så får du sol dygnet runt 🙂

Kommentar av Jan-Erik

”Brudarna börjer ringa nu” Hahahaha det var ju kul!!!

Kommentar av Madicken
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: